nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Witam!Poszukuje firmy, która oferuje instalacje systemu 32 bitowego - freeBSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Zachęcamy do zapoznania się z ofertą NetDC.pl: https://www.netdc.pl/serwery-dedykowane Istnieje możliwość wdrożenia dowolnego systemu operacyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 U nas również możemy zainstalować dowolny system operacyjny: https://swhosting.pl/oferta/serwery-dedykowane/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Zapomniałem dodać że chodzi mi o tani serwerNiezbyt mocny ponieważ chce serwer do testowania pewnej gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Czy koniecznie musi być to serwer dedykowany? Może wystarczyłby VPS z pełną wirtualizacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 VPS byłby jak najbardziej w porządku jednakże nakładane na nie limity dyskowe oraz limity łącza wykluczają je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) A testowałeś już gdzieś, że masz taki pogląd? Na tanim serwerze dedykowanym możesz mieć niższą wydajność niż na vps z dobrą macierzą. Edytowano Listopad 24, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) hmm a mógłbyś przedstawić mi jakąś ofertę? potrzebuje minimum 3gb pamięci ram Edytowano Listopad 24, 2014 przez nowy231 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Jaki dysk, cpu, transfer/łącze potrzebujesz? Lokalizacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Lokalizacja mi obojętna. Dysk około 30- 40 gb starczy. Ram 2gb 2GHz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Procesor Intel® Atom CPU N2800 @ 1.86GHz Rdzenie : 4 Cache : 512KB RAM 2x 2048MB Dyski 2 x 500 GB Płyta główna DN2800MT Za 2 dni mi się zwalnia w OVH to mogę Ci oddać w gratisie . Koszt 100 pln miesięcznie i freebsd na tym postawisz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 OVH ma fatalny support oraz system płatności, ta firma odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Procesor Intel® Atom CPU N2800 @ 1.86GHz Rdzenie : 4 Cache : 512KB RAM 2x 2048MB Dyski 2 x 500 GB Płyta główna DN2800MT Za 2 dni mi się zwalnia w OVH to mogę Ci oddać w gratisie . Koszt 100 pln miesięcznie i freebsd na tym postawisz . OVH ma fatalny support oraz system płatności, ta firma odpada. ksk sprzedaje maszynę tylko pytanie teraz jest następujące czy oferuje support? EDIT behemoth jaka jest różnica pomiędzy uptime serwerów www (99,7%), a uptime dla VPS i serwerów dedykowanych (99,9%)? Tego troche nie rozumiem. Edytowano Listopad 25, 2014 przez bjN (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 @up: Błąd webmastera. Zaraz zagonię go do poprawy tego. Uptime to również 99.9% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Nie sprzedaje primo tylko oddaje w gratisie . Sam przeniosłem się do online.net .A 100 pln miesięcznie to koszty przedłużenia . P.S Serwer już oddany sshd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 OVH ma fatalny support oraz system płatności, ta firma odpada. Chyba mylisz firmę z inną. Każda płatność w OVH jest natychmiastowa. Co do supportu to każda gamma ma swój czas oczekiwania względem awarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Chyba mylisz firmę z inną. oooo coś się zmieniło ??? Co do supportu to każda gamma ma swój czas oczekiwania względem awarii. eee czyli bez zmian czas oczekiwania... ∞ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Przy jakiej gammie widzisz znak nieskończoności ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 przy każdej gamie support potrafi zaskoczyć w nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Tak jest natychmiastowa, jednakże płatność można wykonać jedynie karta kredytową lub przez paypal'a a niestety aby wykonać wpłate z paypal'a do nich także trzeba potwierdzić kartę, której po prostu nie posiadam.. A teraz może zamiast kłócić się tutaj podałby mi ktoś w końcu jakąś ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 przy każdej gamie support potrafi zaskoczyć w nieskończoność Ja nie mam problemu z nieskończonością Tak jest natychmiastowa, jednakże płatność można wykonać jedynie karta kredytową lub przez paypal'a a niestety aby wykonać wpłate z paypal'a do nich także trzeba potwierdzić kartę, której po prostu nie posiadam.. A teraz może zamiast kłócić się tutaj podałby mi ktoś w końcu jakąś ofertę Możesz również zapłacić payU czyli zwykły przelew z banku do banku ( natychmiastowy ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy231 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 niestety ale w oddziale kimsufi nie ma takiej możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Na bank jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexy55 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Jakim cudem w kimsufi nie ma? a głupe VPS classic ma natychmiast. Nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Jakim cudem w kimsufi nie ma? a głupe VPS classic ma natychmiast. Nie wierzę. Kimsufi ma na pewno procentowo wyższe koszty utrzymania niż VPS-y, gdyby dodać porządny support to przy tych cenach straty byłyby nieuniknione. Jestem zdania, że serwery Kimsufi i SYS są dla tych, którzy chcą niższej ceny kosztem supportu czyli podsumowując dla tych którzy radzą sobie z problemami samodzielnie. Dlaczego ktoś kto nie zawraca głowy supportowi miałby płacić tyle samo co dzieciak trujący im codziennie o byle głupotę? Odkąd korzystam z Kimsufi / SYS ani razu nie kontaktowałem się z supportem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach