matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Witam , mam na sprzedaż stronę hostingową napisaną w frameworku kohana , w skład wchodzą : - połączenie z HRD i zakup domen / przedłużanie - Panel admina - Panel klienta - połączenie z Transferuj.pl ( pełne opłacanie zamówień ) - połączenie z DirectAdmin Api ( realizacja zamówień ) - Dedykowany wygląd . Zainteresowanych proszę o propozycje na PW . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Może byś tak adres najpierw podał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Może byś tak adres najpierw podał. Strona nigdy nie była odpalana na rynku jedynie testowana na prywatnych serwerach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Jakieś screeny chociaż można poprosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Jakieś screeny chociaż można poprosić? Wszystko przedstawiam na życzenie zainteresowanych tylko i wyłącznie na PW . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Mnie natomiast ciekawi cena a raczej jej rozrzutność - za 500 sprzedajesz cześć a za 2500 całośc czy jak? też chętnie zobacze screeny na pw jak mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Mnie natomiast ciekawi cena a raczej jej rozrzutność - za 500 sprzedajesz cześć a za 2500 całośc czy jak? też chętnie zobacze screeny na pw jak mozna. Widełki dużo zaokrąglone cena ostateczna jest do negocjacji wszystko na PW . Mała pomyłka w tekście , Api i realizacja zamówień to cPanel Api nie DirectAdmin lecz aplikacje zawsze można rozbudować . Zainteresowanych zapraszam na PW . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Proszę o informacje na PW oraz screeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 Również proszę o informację na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 on nie sprzedaje firmy tylko interfejs, ktory wszyscy już macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 on nie sprzedaje firmy tylko interfejs, ktory wszyscy już macie Nie sprzedaje WHMCSa tylko stronę dedykowaną pod hosting , nikt oprócz mnie jej nie posiada . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 nikt nie posiada strony hostingowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2014 nikt nie posiada strony hostingowej? Mojej w 99% mogę stwierdzić że nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2014 nie wiem po co oni sie o te strone pytaja, przeciez nie masz zadnych klientow tylko gola strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach