proc 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 Witam Potrzebuje skrypt forum. Nie chodzi mi o taki darmowy typu przemo. Chodzi mi o taki profesjonalny, napisany od podstaw jakby w prostszy sposób bardziej "czytelny". Jestem bardziej początkowym programistą i jeżeli ktoś ma taki na "zbyciu" to byłbym wdzięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 Płatne: IP.Board Vbulletin Xenforo Discourse Darmowe, ale warte uwagi: Vanillaforums MyBB PhpBB Trzeba pamiętać, że sam silnik forum to nie wszystko. Kluczową rolę odgrywa tutaj styl oraz o ewentualne pluginy. Warto dodać, że jedno z większych warezów chodzi na phpBB i jakoś jest profesjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 NodeBB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Polecam ipboard. To forum jest na tym skrypcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Skoro o skryptach forum mowa to obecnie jest za darmo do pobrania Simple Bulletin Board: http://codecanyon.net/item/simple-bulletin-board/58838?WT.ac=free_file&WT.z_author=themac Może komuś ta informacja się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach