pionas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2014 Cześć, chciałbym sprawdzić, który skrypt php przeciąża serwer jednak okazuje się że nie mam xdebug'a. PHP mam w wersji PHP Version 5.3.29. Czy może mnie ktoś poprowadzić jak to zainstalować? w /usr/local/lib/php.ini nie mam nic od tego. Gdy dodam: xdebug.profiler_enable=1 xdebug.extended_info=0 xdebug.remote_enable=0 xdebug.auto_trace=0 xdebug.profiler_output_dir=/ścieżka/do/katalogu/gdzie_ma_zapisac_logi Dalej nie działa... ale nie wyświetla też błędów. Gdy próbuję wykonać coś w *.php to mam taki komunikat: Call to function xdebug_start_trace Czy mógłby mnie ktoś poprowadzić? Dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2014 Postępuj zgodnie z intrukcją na http://xdebug.org/docs/install Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pionas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 Nie zakłóci to działania directadmin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2014 nie, to nie ma ni wspólnego z DA. ps. "który skrypt php przeciąża serwer" - nie wiem co dokładnie masz na myśli (skrót myślowy?) ale xdebug Ci tego (wprost) nie powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach