konradex 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 W "Narzędziach dla webmasterów" dodałem swoją witrynę i widzę, że w zakładce "wyszukiwane hasła" ciągle zwiększa mi się ilość zapytań. Obecnie mam ich 78 pozycji. Czy to dużo, czy mało? I czy to dobrze, że się zwiększa ta ilość zapytań? A poza tym, to czy dobrze rozumiem, że te "zapytania" to są właśnie słowa, które wpisują internauci do google i dzięki nim odnajdują oni moją witrynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 Raczej ważniejsze są wejścia na stronę z tych haseł i pozycja pod nimi. Sama ilość to tak jak wielka reklama na środku pola kukurydzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2014 Ale czy to dobrze, że ilość zapytań się stale zwiększa, czy też jest to bez znaczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2014 Może sie zwiększać, ale co z tego jak przykładowo masz stronę "firma budowlana" a zapytania są "serwis komputerowy". Liczy się ich jakość, tematyka związana z Twoją stroną i ilość wejść z tych haseł Ja mam stronę z monitoringiem serwerów, hasła są związane z tymże tematem, ale mam także hasła wyszukiwania "Darmowe serwery ts3". Co mi po nich jak nie oferuję darmowych serwerów ts? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2014 No to jak powstają te zapytania? I dlaczego nie są związane z tematyką strony? Czy możemy jakoś na te zapytania wpływać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2014 Poczytaj dokumentacje google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2014 Miałem nadzieję, że Wy jako specjaliści, wyjaśnicie mi co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach