R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Witam mam taki problem mianowicie chcę w swoim szablonie allegro wyświetlić 3 inne moje aukcje uzyłem do tego ALLEGRO API : <? try { $client = new SoapClient('https://webapi.allegro.pl/service.php?wsdl'); $request = array( 'userId' => '', // wpisz id użytkownika którego aukcje chcesz wyświetlić 'webapiKey' => '', //twoj allegro API key 'countryId' => 1 //Country code, dla polski 1 ); $items= $client->doGetUserItems($request); echo 'Przedmioty<br />'; //Ustalamy ilość przedmiotów, pamiętaj, że domyślnie jest //to 25 pierwszych wyników jeżeli chcesz więcej musisz ustawić //parametry offset i limit przy wywołaniu metody doGetUserItems //aby odwołać się do danego pola przedmiotu trzeba pamiętać, że zwracany //wynik to obiekt i odwołujemy się do niego za pomocą operatora ->. $count = $items->userItemCount; for($i=0;$i<$count;$i++) { //W tym przykładzie wyświetlimy listę nazw aukcji. echo $i+1 .$items->userItemList->item[$i]->itName; echo '<br />'; } } catch (SoapFault $e) { echo $e->faultcode.'<br />'; echo $e->faultstring; } ?> lecz gdy wchodze na plik poprzez przegladarke pojawia mi sie komunikat: ERR_IP_LIMIT_EXCEEDED Service access has been blocked - invocation limit for this ip address has been exceeded wyczytałem na forum allegro, że trzeba : Ten limit dotyczy sekund, nie minut. A obejść go można poprzez zoptymalizowanie kodu tak, aby generował mniej niż 120 zapytań na sekundę. i tu moje pytanie jak ustawić limit ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Panowie prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Jeżeli IP zostało zablokowane za zbyt dużą liczbę zapytań to możesz usunąć to tylko ręcznie wchodząc z tego IP na Allegro i wprzepisując Captche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Jest to serwer wirtualny w nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony03 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2014 https://www.glype.com/ Wrzuć ten skrypt na serwer, przez niego wejdź na allegro webapi i przepisz captche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach