mejka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2014 Czy ktoś z Was może studiuje obecnie informatykę w Warszawie? Szukam dobrej uczelni ( raczej prywatnej), na której można byłoby podjąć studia zaoczne w tym właśnie zakresie. Interesuje mnie specjalizacja technologie internetowe chociaż jestem jeszcze zainteresowana sieciami komputerowymi. Co może być bardziej przyszłościowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) Tylko MIMUW jest w Warszawie na światowym poziomie, ale wątpię, żeby zaczęli oferować niestacjonarne. A tak to PJWSTK. (Swoją drogą, niby AAAA mają, ale u mnie się po ipv6 nie wczytuje.) Nie, chyba się złamali i wprowadzili zaoczne na MIMUW-ie od zeszłego roku. Ale musiałabyś się przegryźć przez te pdfy. Wygląda na to, że drugiego stopnia tylko. Edytowano Listopad 12, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2014 Ja ci mogę odradzić jedną http://www.warszawa.san.edu.pl/ Jeden semestr i podziękowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 To po co studia ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Po to żeby mieć papierek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) od 1:29 Edytowano Listopad 25, 2014 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Brawo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajrant 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Ja miaem okazję studiować na Wyższej Szkole Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie. Dobry poziom, wykładowcy jak to wykładowcy.. jedni narzekali że wymagający a według mnie to dobrze:) zawsze można się coś nauczyć a nie przelecieć przez studia tylko dla papierka:) na studia powinni iść ludzie którzy chcą się kształcić a taka dodatkowa informacja to po studiach łatwiej było mi znaleźć pracę - długo nie musiałem szukać Edytowano Listopad 25, 2014 przez fajrant (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Studiuję dziennie na PJWSTK, a teraz to już się PJATK nazywa. Nie wiem jak dokładnie jest z zaocznymi, ale jedno mogę powiedzieć - polecam. Lepszej uczelni w Polsce raczej nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Ja miaem okazję studiować na Wyższej Szkole Informatyki, Zarządzania i Administracji w Warszawie. Dobry poziom, wykładowcy jak to wykładowcy.. jedni narzekali że wymagający a według mnie to dobrze:) zawsze można się coś nauczyć a nie przelecieć przez studia tylko dla papierka:) na studia powinni iść ludzie którzy chcą się kształcić a taka dodatkowa informacja to po studiach łatwiej było mi znaleźć pracę - długo nie musiałem szukać http://www.dobrauczelnia.pl/studia-inzynierskieto jest ta uczelnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weberka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Ja przyłączam się do pytania, bo chciałabym również podjąć studia na wydziale informatyki. Generalnie to będą już moje drugie studia, a do ich rozpoczęcia zachęciły mnie prognozy specjalistów z branży HR. Zobaczcie, co przewidują: http://www.praca-jaworzno.pl/porady-dla-pracodawcow/387/studia-moze-kierunek-zamawiany. Z artykułu wynika, że specjaliści od IT nie będą mieli w przyszłości problemów ze znalezieniem pracy. Jak się do tego ustosunkowujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach