dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2014 Jak uruchomić dedyka z aktywną kartą graficzną ponieważ przez pulpit zdalny nie wykrywa mi grafiki.Wiem że robi sie to przez VNC lecz nie wiem jak to wszystko skonfigurować ponieważ nie chce mi się połączyć.Proszę o szybką odpowiedz.Dodaje że na dedyku mam win7 i na nim chciałbym uruchomić ową grafę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) TeamViewer? zaraz zaraz, a pulpit zdalny aktywny? Edytowano Listopad 7, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2014 y jeśli chodzi o uruchamianie z window xp przez pulpit zdalny działa tylko nie działa przez inne vnc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2014 Zainstaluj sobie na dedyku i kompie tightvnc wtedy będziesz mógł się połączyć przez vnc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2014 Ok dzieki za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2014 Witam jeszcze raz jest ktoś w stanie Zainstalować mi na dedyku środowisko graficzne plus windows 7 by to wszystko działało i bym mógł łączyć się za pomocą VNC jak tak pisać pw podam dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach