Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Pewnie o traktowanie tego jako storage dla warezów przez co łącze było utylizowane w 200%. Niektórzy mnie odróżniają storage pod backup, od storage pod warez ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Wyjdzie że się czepiam , ale ciekawi mnie co konkretnie masz na myśli mówiąc o nieodpowiednim podejściu? Bo oferta była naprawde tania ( 20 zł za 500 gb o ile dobrze piszę) więc chodzi o zbyt duża utylizacje zasobów dyskowych czy IO? O taktowanie oferty pod backup jak zwykłego VPS-a pod strony internetowe, przechowywanie plików via www a w przypadku zwrócenia uwagi robienie dziwnej miny i tekstów w stylu to moja spawa jak używam zasoby. Niestety nie tędy droga i całe szczęście że oferta została wycofana. Mnie to cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SDATA 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2022 No to potrzebujesz wypisz wymaluj naszej usługi https://sdata.net.pl/serwery-ftp . Mamy dużą i tanią przestrzeń online aż do 30TB gdybyś nawet chciał Zapraszamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach