Samael 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 Witam,od dłuższego już czasu poszukuję oferty która spełniałaby następujące parametry:min 2GB przestrzeni dyskowejod 20 kont mailowychJedno konto FTPBez limitu plików (obecnie jest ok. 32000)Minimum 10 baz MySQLMożliwość podpięcia minimum 10 domenW kwestii transferu - im wyższy tym lepszy.Parametrem wyboru jest, zaraz po spełnieniu powyższych parametrów, oczywiście cena. Im niższa tym lepsza.Dla jasności: Mam dziesięć domen dla moim małych stronek, część jest dla moich firemek i fundacji, część dla moich pasji. Niema tu nic nielegalnego, wszystko co udostępniam jest mojego autorstwa lub zostało legalnie zakupione. Mailing nie występuje, spamu nie rozsyłam.Odwiedzalność jest marginalna - około 500 indywidualnych użytkowników miesięcznie.Z góry dziękuję za pomoc i udzielane odpowiedzi / oferty.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 2GB , nielimitowany transfer £2 za jeden rok + 1 rok gratis, czy taka oferta odpowiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samael 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 Czy ta oferta zawiera w sobie wszystkie parametry które mnie interesują? Bardzo dobra oferta cenowa - mam jednak dodatkowe pytanie, czy ta cena jest promocyjna czy zmieni się na wyższą np. po 2 latach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 Czy ta oferta zawiera w sobie wszystkie parametry które mnie interesują? Bardzo dobra oferta cenowa - mam jednak dodatkowe pytanie, czy ta cena jest promocyjna czy zmieni się na wyższą np. po 2 latach? Opłata roczna jest niezmienna. Natomiast kolejny darmowy okres rozliczeniowy (1 rok) wynika z promocji naszych drugich urodzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty serwerów z serii Basic: http://www.mzone.uk/basic-ssd Serwery wykonują aż 3 kopie zapasowe na zewnętrznych serwerach backupowych, idealne rozwiązane pod ważne projekty, monitoring 24/7/365 dni w roku, dyski SSD pod bazy danych, panel Directadmin PL. Wszystkie opcje jak domeny, ftp, subdomeny, konta email są nielimitowane. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu z nami. Przy opłacie rocznej gratisy: Darmowa domena, Darmowy Certyfikat oraz 2 miesiące gratis! Edytowano Listopad 2, 2014 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2014 Witam, poznaj także naszą ofertę: ECO-QUATTRO - powinna spokojnie zadowolić Twoje zapotrzebowania. Pozdrawiamy, SAX.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EcoHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2014 Witam, Zapraszam do nas, myślę że pakiet Standard w zupełności wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2014 Konto za 44 zeta w Hekko ci wystarczy. Przy koncie za 70 zeta dadzą ci za darmo domenę PL. A jeśli się przenosisz z innego serwera to oni przenoszą ci pliki i dają pół roku hostingu za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach