pecker 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Witam, Potrzebuję serweru VPS z okresem testowym na 7 lub 30 dni. Interesuje mnie procesor min. 2ghz + 1 gb ram. Mogę dać 10 zł. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Witam, Potrzebuję serweru VPS z okresem testowym na 7 lub 30 dni. Interesuje mnie procesor min. 2ghz + 1 gb ram. Mogę dać 10 zł. Pozdrawiam 7 dni 10zł i 30 dni również 10zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Zarejestruj się na RunAbove przez labsy i dostaeniesz $35 do wykorzystania na ich usługi (najtańszy VPS za $2,5 miesięcznie). Możesz też zarejestrować konto w Google Cloud, oni teraz dają $300 na dwa miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Pod co ma być ten VPS, jakaś gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Zarejestruj się na RunAbove przez labsy i dostaeniesz $35 do wykorzystania na ich usługi (najtańszy VPS za $2,5 miesięcznie). Możesz też zarejestrować konto w Google Cloud, oni teraz dają $300 na dwa miesiące. Dostałem tylko $5 od RunAbove, coś przeoczyłem? Edytowano Listopad 1, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Zapisz się do testu Power 8. Nie musisz używać Power8, możesz credit wydać na cokolwiek w ramach ich platformy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Na amazon jest również darmowy VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2014 Witam, zapraszam do Webh.pl u nas każdy klient otrzymuje 7 dni bezpłatnego okresu testowego na dowolny pakiet VPS LINUX. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach