pixel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2006 Witam, Szukam malego reselera [nie bede zakladal firmy - potrzebuje dla moich klientow ktorzy kupuja u mnie strony www] ktory koniecznie obsluguje mysql4.1 [lub wyzszy] i php5. Sprawdzilem resellerzoom, ale niestety ich serwery nie obsluguja kilku rzeczy np mysqli oraz maja problem z rewrite a pomoc techniczna powiedziala mi ze moze nie dziala rewrite bo nie mam podpietej domeny i podajac adres ip nie dziala ?? szukam czegos dobrego, taniego, malego - na kilka stron [max 10-15] - mysle ze 2gb i 30 gb traficu starczy na poczatek - potem bede powiekszal... miloby bylo gdyby jednak firma nie byla z polski - za to bardzo chetnie zlokalizowana gdzies w europie lub usa - zalezy mi na fakturach w euro lub w $ prosze o szybka pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2006 witaj, resellerzoom.com wedlug mnie jest bardzo dobry. pozdrawiam, adrian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2006 --> CYTAT(adrjan.b @ 22.05.2006, 15:43) 32728[/snapback] resellerzoom.com wedlug mnie jest bardzo dobry. Przeciez pixel wyraznie napisal, ze mu resellerzoom nie odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2006 moze i jest dobry, ale mam juz zrobiona jedna strone - uzywam mysqli i nie chcialbym tracic czasu zmieniajac ja tylko dlatego ze resellerzoom tego nie udostepnia... czy ktos ma jakis pomysl na dobrego i taniego resellera ? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2006 Witam, Prosze przetestować http://fastom.pl/plan_resmini.html PHP4 i PHP5 baza MySQL 4.1.18 Pozdrawiam Andrzej Nawrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach