Mohito 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Witam mam problem z domeną. Jak nigdy nie miałem problemu z przekierowaniem domeny z www na bez www teraz coś mi się namieszało. Domena czeka jeszcze na odświeżenie DNSów. Ale niestety od początku przekierowuje z "bez www" na "www". Od początku również mam ustawione w DNSach przekierowanie www.mojadomena.pl na domenę (CNAME) mojadomena.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2014 Przekierowanie ustawiasz nie w DNSach, tylko w swoim serwerze www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2014 Robisz przekierowanie 301 w .htacces za pomocą kodu RewriteEngine onRewriteCond %{HTTP_HOST} !^twojadomena [NC]RewriteRule ^(.*)$ http://twojadomena%{REQUEST_URI}[R=301,L] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2014 Różnie to można rozwiązać. Można przez .htacces można też w samym CMSie ustawić. W Joomla ja używam specjalny dodatek do tego o nazwie: J!Redirect301 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waldke23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 Robisz przekierowanie 301 w .htacces za pomocą kodu Najłatwiesze szybkie i sprawdzone rozwiązanie będzie działać na większości skryptów bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach