Gość Zgłoś post Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) http://www.delimitervps.com/landingpage/blades/?p=A2302100&l=Atlanta&utm_source=WHT&utm_medium=F36&utm_campaign=16OCTOBER2014 Jak ktoś lubi :-) Atom 230 2GB RAM 100GB Disk 2000GB Bandwidth 1 IPv4 IP Address /64 IPv6 Subnet Gigabit Port Lokalizacja: USA - Atlanta Firma raczej ok sądząc po zagranicznych forach. Cena przy płatności rocznej, przy miesięcznej jest to 10USD Edytowano Październik 28, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Wygląda, ze dysk to nie pojedyncza SATA, ale coś wycięte z raidu (po iSCSI). Więc teoretycznie jest jakaś redundacja. Wydajność hdd może być gorsza niż SATA (bo pewnie sporo "dedyków" współdzieli storage), ale całkiem fajna alternatywa dla kimsyfi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 @samu warto pamiętać, że to było OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 A co z OVH? Oni oferują usługi bardzo dobrej jakości. Support to inna rozmowa, ale serwery, sieć, etc są u nich na poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Tę firmę omijam z daleka. Nie pamiętam już dokładnie jak to było, ale wydaje mi się, że zapłaciłem za odnowienie serwera, ale go wyłączyli za brak płatności (?), zapłaciłem jeszcze raz, ale nie chcieli mi oddać pieniędzy, to założyłem spór na PayPal, po tym całkowicie mi zablokowali konto, a PayPal chyba tylko część pieniędzy zwrócił (albo całość, niepamiętam). Obsługa klienta była bardzo niemiła i z usterki z billingiem, zrobiła taką szopkę. To było parę lat temu, a niesmak nadal jest gdy widzę tę nazwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 @spindritf no VPSy na przykład działają w mojej ocenie bardzo średnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach