Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Nawet nie zauważyłem kiedy; przeoczyłem 12. października 10 lat na forum to brzmi jak prehistoria W sumie to chyba nawet niemożliwe, nie można być tak starym Forum też jest z 2004 - nie było imprezy urodzinowej czy też nikt mnie nie zaprosił? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Nie pozostaje nic innego niż pogratulować i życzyć kolejnej dyszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Jeżeli już to raczej WHT niż mi, no chyba, że gratulować tego, że tyle tu wytrzymałem, wszak można sobie tylko nerwy zszargać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Przecież na phpconie było. Jakbyś nie pobierał do nieprzytomności, to byś pamiętał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Stałe łącze światłowodowe do butelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 Raczej szeroka rurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 Mi zostało jeszcze 6 miesięcy i też będę miał 10 lat na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 O, właśnie zauważyłem, że dzisiaj mi strzeliło 5 lat na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Październik 28, 2014 Młodziki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Mi w styczniu stukną 2 lata. I przez te 2 lata zdążyłem zdenerwować chyba połowę WHT.. Przynajmniej teraz dojrzewam dzięki wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Mi w sierpniu stukło siedem lat jak tu siedzę. Przez ten czas sporo się dowiedziałem, zwiedziłem sobie nawet Kraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Te hejty, te wszystkie spotkania na których nie byłem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Jestem nikim . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Jestem nikim . Tam ooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2014 Mi w styczniu stukną 2 lata. I przez te 2 lata zdążyłem zdenerwować chyba połowę WHT.. Przynajmniej teraz dojrzewam dzięki wam Nie chciał bym ci ubliżać i nie zrozum mnie źle ale moja kobita szybciej dzieci rodzi jak ty przyjmujesz wiedzę. Nowe zdjęcie prywatne: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2014 Nie chciał bym ci ubliżać i nie zrozum mnie źle ale moja kobita szybciej dzieci rodzi jak ty przyjmujesz wiedzę. Pytanie tylko kto jest ojcem tych dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2014 Pytanie tylko kto jest ojcem tych dzieci Sukces ma wielu ojców, ale porażka jest sierotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Pytanie tylko kto jest ojcem tych dzieci Toć nie listonosz i tego pewien jestem Nie wszedł by na podwórko bo pies by go z niego nie wypuścił. Sąsiad też odpada bo lata jego młodości dość dawno minęły i tam tylko serwatka zamiast ostrej amunicji. No a ja ślepakami nie strzelam więc to na pewno moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 Gratuluję. Wracając do tego co napisałeś - każdy uczy się własnym tempem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach