patryk4815 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2014 Witam, Mam taki dziwny problem na Ubuntu 14.04. Po podłączeniu myszki bezprzewodowej pod bluetooth i internetu pod złącze ethernet - wszystko jest ok z myszką. Ale jak podłącze internet pod wifi to myszka zaczyna szaleć (zacina się/laguje) jak pobieram coś przez internet np. oglądam yt, otwieram strone. Możliwe że to jakiś problem z sterownikiem karty sieciowej wifi ale w google nic nie znalazłem :/ Może ktoś z was miał podobny problem i wie jak to rozwiązać ? P.S Na windows 8.1/10 było wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) U mnie też wifi zakłóca bluetootha. Nie mogę jednocześnie streamować muzyki do wieży po bt i używać internetu przez wifi. Ale z tego co pamiętam, to pod windowsem też tak było. Support della twierdzi, że bt i wifi są na tym samym układzie czy coś takiego i dlatego. Jeśli byś znalazł buga, to pingnij tutaj. Dodam drugi raport. Edytowano Październik 18, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 18, 2014 Możliwe że z częstotliwością coś. Spróbuj zmienić kanał na routerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk4815 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2014 Zmiana kanału na routerze nie pomogła, (zmieniałem po kolei na 1, 6, 11) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk4815 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2014 Po podłączeniu adaptera wifi na usb (TP-Link TL-WN722N USB) myszka nie zacina się. Wiec to chyba problem z sterownikami zintegrowanego wifi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach