sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 Nie do końca jestem zadowolony z obecnego rejestratora (HRD) Szukam kogoś z dobrą pomocą techniczna oraz wtyczką do WHMCS lub API, w innym wątku wywiązała się rozmowa na ten temat. Co sadzicie o np. Agnat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 @maniack - z tego co wiem MegiTeam korzysta z domeny.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2014 Cześć, zachęcam do skorzystania z usług resselerskich naszej marki HBScloud - https://hbscloud.com/. Zapewniamy doskonały kontakt i wsparcie oraz wysokie prowizje za każdy produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janD 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2014 o nie wszystko byle nie home.pl. Juz raz miałem okazję się przejechać na waszych usługach. Duzo straciłem czasu, nerwow i pieniędzy. Zróbcie coś najpierw ze swoimi serwerami, a dopiero zachęcajcie do korzystania. Moja strona była niedostępna przez prawie 25 h. Dzwoniłem pisałem i dopiero po upływie doby coś z tym zrobiliście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2014 Ale pytanie jest o resellera domen, nie hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janD 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 Wiem, ale jakakolwiek usługe, czy produkt z home odradzam. Za dużo mnie zdrowia kosztowali.. i czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach