mediaweb 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 Witam, Czy ktoś z userów posiadający konto w HRD mógłby sprawdzić, czy może się zalogować? Niestety o tej porze kontaktu z hrd nie ma. A boję się że może ktoś przejął moje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 U mnie logowanie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 Działa poprawnie, napisz do supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mediaweb 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 Dzięki panowie za sprawdzenie. To nie dobrze. Napisałem do supportu, ale do jutra pewnie nic się nie dowiem. Brak tel. awaryjnego, brak resetu hasła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 sorry za off ale szkoda że w PL nie ma alternatywy dla HRD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mediaweb 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 Fakt, konkurencja jest zdrowa i może jakaś sensowna by się przydała. Oczywiście nie ta pokroju home & nazwa. Nikt nie jest doskonały, ale HRD chyba jest na 3 miejscu pod względem domen, więc to do czegoś zobowiązuje a przynajmniej powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 (edytowany) Jak to nie ma alternatywy/konkurencji ? W szrankach przeciw hrd/consultingservice od dawna staje domainmaker/agnat. Nie każdy jednak para się sprzedażą detaliczną, choć może zmieniło się to ostatnimi czasy. Wysłanie maila nie kosztuje. e: chyba że dm/agnat detal goni pod marką domeny.pl Edytowano Październik 15, 2014 przez Jay (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2014 faktycznie zapomniałem o nich, a jest jakiś temat na forum odnośnie opinii o ich programie bo kiedyś było tam różnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2014 Jak to nie ma alternatywy/konkurencji ? W szrankach przeciw hrd/consultingservice od dawna staje domainmaker/agnat. Nie każdy jednak para się sprzedażą detaliczną, choć może zmieniło się to ostatnimi czasy. Wysłanie maila nie kosztuje. e: chyba że dm/agnat detal goni pod marką domeny.pl Bardzo dawno temu chciałem zaznajomić choćby z cenami w domainmaker jako alternatywa do hrd na pytanie o cennik dostałem w odpowiedzi klauzulę poufności do wypełnienia. Wypełniłem i wysłałem i nikt nie raczył mi odpowiedzieć. Zresztą dzisiaj u nich nadal nie ma cennika dla partnerów. W hrd bez logowania masz dokładne ceny z progami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2014 może się mylę ale nie chodzi o to w tej chwili reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2014 Bardzo dawno temu chciałem zaznajomić choćby z cenami w domainmaker jako alternatywa do hrd na pytanie o cennik dostałem w odpowiedzi klauzulę poufności do wypełnienia. Wypełniłem i wysłałem i nikt nie raczył mi odpowiedzieć. Zresztą dzisiaj u nich nadal nie ma cennika dla partnerów. W hrd bez logowania masz dokładne ceny z progami. O puszczeniu maila wspomniałem, bowiem DM jest w posiadaniu Agnat od jakoś z grubsza 2 lat. Stąd może w partnerstwie detalicznym coś drgnęło. Ale Sylver rzucił już linkiem, więc to chyba rozwiązuje sprawę. Ciekawym tylko czy ichniejsza wtyczka do whmcs jest działająca, w porównaniu do dość świeżego wątku o tym ale tyczącego HRD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2014 ponawiam pytanie czy jest już jakiś wątek o domeny.pl ich programie reseller bo nie chce tu robić innego tematu ale nic nie znalazłem poza tematem o detalu, a interesuje mnie temat, i pogadał bym o tym, wiec jak nie to coś założę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) e: chyba że dm/agnat detal goni pod marką domeny.pl domeny.pl nie mają NIC wspólnego z agnat ... mają za to bardzo rozwinięte api i też dysponują modułem do whmcs-a Edytowano Październik 17, 2014 przez www.ionic.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 Zresztą dzisiaj u nich nadal nie ma cennika dla partnerów. https://www.domainmaker.pl/produkty/cennik/ No i tak jak ionic zauważył - agnat jest właścicielem detalicznego domena.pl, a nie domeny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 https://www.domainmaker.pl/produkty/cennik/ A znajdź mi cenę domeny .pl i progi w zależności od ilości domen dla partnerów. @sylver74: domeny.pl to nie domainmaker. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 faktycznie moja wina a żeby nie robić czarnego PR firmie z tytułu założyłem temat aby nie podbijać tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach