krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2014 Witam. Interesuje mnie pewna domena ale jest zajęta. Czy spróbować ją odkupić czy może lepiej kupić tą domenę ale z inną końcówką. Ma to jakieś znaczenie jaką końcówkę ma domena? pl pewnie wygląda lepiej. Jak sprawdzić kto jest właścicielem domeny? Szukałem w whois.pl ale nie pokazują się żadne dane właściciela. Na jakiej stronie mogę sprawdzić kiedy kończy się ważność domeny i jaką stronę możecie polecić do przejmowania domen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2014 Ja bym bral z koncowka .ni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2014 Żeby przejąć daną domenę musi ona trafić do puli wolnych domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 Żeby przejąć daną domenę musi ona trafić do puli wolnych domen. Wiem. I dlatego szukam jakieś strony przy użyciu której mógłbym tego dokonać. Można sprawdzić kiedy kończy się ważność danej domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 15, 2014 Każde narzędzie whois pokaże ci datę rejestracji i ważności. Przykład: http://whois.domaintools.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach