gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 Witam Ostatnio borykam się z problem odpalenia pewnej gry do której potrzebna jest karta graficzna ( Intel Graphics 2000 wbudowana integra która jest na procesorze w zupełności powinna wystarczyć ) . Jednak podczas odpalania ów gry na serwerze dedykowanym pojawia się problem z DirectX ... coś w stylu error with directx etc etc ... Tak czy tak problem leży tu że w menadżerze zadań karta przedstawiona jest jako Intel HD Graphics i ma najnowsze sterowniki a tymczasem na dxdiagu wgl jej niema i wydaję mi się że dopóki nie rozwiążę problemu z kartą nie wyświetlającą się na dxdiagu nie odpalę ów gry . SS : http://scr.hu/120q/r5wcj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 Dobra ! Dałem rade , do zamknięcia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 To może jednak podzieliłbyś się rozwiązaniem z innymi, skoro już założyłeś temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 pewnie nie zainstalował DirectX 9 w W7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sofiahambly 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2017 W prosty sposób musisz zaktualizować system Windows z powodu pewnej poprawki zabezpieczeń, jeśli nie jest zainstalowany w nowych oknach, a twój DirectX automatycznie aktualizuje się w tej sesji Mam nadzieję, że Twój problem się rozwiązać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach