DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Witam, Mam pytanie, otóż ile użytkowników online tj. przebywających na stronie, np na wordpressie udźwigną poniższe vpsy (każdy osobno): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Zależy jak skonfigurujesz Wordpressa i co to znaczy "przebywać na stronie". W każdym razie, potencjalnie, wielu. Nawet ten najmniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 To co można robić, komentować i przeglądać wpisy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Za dużo zmiennych, nikt Ci tego nie określi od tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Za dużo zmiennych, nikt Ci tego nie określi od tak Nie chodzi mi o dokładne wyliczenia, chcę dowiedzieć się ile średnio tak na oko wytrzyma każdy. Nie chcę się bawić w wyliczanie obciążenia, zapytań do bazy itd, potrzebuję wiedzieć ile -+ wytrzymają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Średnio na oko to jednego lub więcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Zawsze możliwy jest upgrade serwera Zasoby serwera VPS można zwiększyć zamawiając przejście na wyższą ofertę serwera z tej samej gamy bezpośrednio w panelu klienta. Podczas upgrade'u serwera VPS dane są przenoszone automatycznie. Nie musisz nic robić. Operacja trwa kilka minut. Czas, który pozostał na starym serwerze VPS jest brany pod uwagę podczas przejścia na wyższą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Najprościej (i pewnie najtaniej) będzie kupić najmniejszy VPS i sobie sprawdzić, następnie na tej podstawie wybrać ewentualnie kolejny do testów lub zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyca 5 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 tak jak wyżej, kup vps i go podnoś w razie potrzeby bo na "utrzymanie" składa się dużo elementów chociażby czy jest cache, ile wtyczek, ile dostaje baza w dupę, ile % userów coś pisze itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach