Tichor 1 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 Witam, Przebywam w UK i chciałbym mieć dostęp do telewizji za pośrednictwem Horizon Tv z UPC. Oczywiście otrzymuję komunikat iż treści są dostępne tylko i wyłącznie dla ludzi przebywających na terenie Polski. Próbowałem już z Overplay VPN oraz SmartDNS od hideipvpn. Niestety żadna z powyższych metod nie działa. W związku z czym chciałbym się dowiedzieć od mądrzejszych ode mnie jak inaczej mógłbym uzyskać pełen dostęp do wyżej wymienionego serwisu. Z góry dziękuję, Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 Zwykły openvpn postawiony na serwerze powinien załatwić sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tichor 1 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 Jaki serwer w takim razie mam zakupić, posiadam konto w zenbox.pl ale podejrzewam ze to nie o taki chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 Chodzi o serwer vps, nie o serwer współdzielony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 Testował to ktoś? Jak sprawdzałem na początku działania usługi, to horizon był dostępny tylko z sieci UPC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 Testował to ktoś? Jak sprawdzałem na początku działania usługi, to horizon był dostępny tylko z sieci UPC. mi wyrzuca "Zaloguj się na konto UPC, aby potwierdzić swoje uprawnienia dostępu." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyca 5 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2014 cyberghost vpn http://www.cyberghostvpn.com/pl_pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tichor 1 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 (edytowany) Przepraszam e z takim openiem odpisujꬠna Wasze odpowiedzi, niemniej jednak Cyberghost VPN jest skuteczny. Horizon TV w kozacz dziaa殠W tym tygodniu spre zaisntalowac na serwerze openpvn, ta napisze czy jest to re skuteczna metoda. Wielke dziꫩ za pomoc uytkownicy Przepraszam e z takim openiem odpisujꬠna Wasze odpowiedzi, niemniej jednak Cyberghost VPN jest skuteczny. Horizon TV w kozacz dziaa殠W tym tygodniu spre zaisntalowac na serwerze openpvn, ta napisze czy jest to re skuteczna metoda. Wielke dziꫩ za pomoc uytkownicy Edytowano Październik 13, 2014 przez Tichor (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyca 5 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach