kieropmi 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Witam. Może mi ktoś wyjaśnić zasadę instalacji oprogramowania na serwerach z poziomu strony? Chodzi mi o np. serwer www, serwer poczty, serwery gier etc. instalowany poprzez jedno kliknięcie na stronie www. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowano Październik 9, 2014 przez kieropmi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Masa różnych skryptów za to odpowiada 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kieropmi 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Coś więcej? Coś więcej? Co wi꣥j? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kieropmi 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Po to jest te forum aby pytać o rzeczy związane z hostingiem, stąd nie rozumiem po co takie głupie odpowiedzi. Żeby nabic posty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Pytasz za bardzo ogólnikowo. Takie rzeczy są różnie rozwiązywane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_hosting_control_panels Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kieropmi 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 To inaczej, jest ktoś w stanie podać mi przykład takiego skryptu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 HyperVM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach