zenek.k 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Chcę kupić telefon w cenie do 2 tys. zł. Ma on być wzięty na firmę, więc musi być nowy, bo będę odliczał VAT. Dużych wymagań nie mam, bo będzie mi on służył właściwie tylko do wykonywania rozmów. Zainstaluje pewnie też na nim jakieś aplikacje typu organizer. Ważne, aby telefon był jakiejś renomowanej, znanej marki.To co by mnie jeszcze interesowało, to ekran >= 5 cali, Android i żeby wszystko w miarę płynnie działało.pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Nexus 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Samsung Galaxy S5 - http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/smartphone/smartphone/SM-G900FZKAXEO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 HTC One M7 albo M8, mam m7 polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek.k 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Dzięki. Jakieś jeszcze propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Lg g2. Bardzo gorąco polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Z ciekawszych modeli, to: - LG G3-D855 32GB - Motorola Moto G 2 Gen. - LG G Flex P710 - Samsung Galaxy Note 3 N9005 - Sony Xperia Z2 - HTC One Max Też tutaj zobacz (ranking telefonów): http://www.strefa-zakupowa.pl/rankingi/sprzet-telefoniczny/telefon-komorkowy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek.k 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 OK. A powiedzcie mi jeszcze - który Waszym zdaniem (jeden model) będzie najlepszy? Albo inaczej - który byście wzieli dla siebie (przypominam do 2 000 zł)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Ja ostatnio najarałem się na sony z3 compact - ale tylko dlatego że to higendowy "malec" - może duża z3 ci przypasuje? za 2k da się już kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norbi1952 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Z wyzej podanych ja bym wzial Flexa, G3 lub Note 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kieropmi 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 G3 G3 G3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Do 2k? To na bogato.. Ja mam Moto G i jestem zadowolony, kosztowała kilka stówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Też mam Moto G, ale jednak Nexus 5 fajniejszy. Grunt to się właśnie trzymać telefonów, gdzie system nie jest napakowany śmieciami i wątpliwej jakości dodatkami producenta do UI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Też mam Moto G, ale jednak Nexus 5 fajniejszy. Grunt to się właśnie trzymać telefonów, gdzie system nie jest napakowany śmieciami i wątpliwej jakości dodatkami producenta do UI. Przecież Motka G dostaje czystego Androida od Googla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 (edytowany) Jeżeli nie masz jakiś specyficznych upodobań, to osobiście kupiłbym iPhone 5/5S. Co prawda nie spełnia Twoich wymagań, ale tego smartfona za rok-dwa sprzedasz najłatwiej i z najmniejszą stratą (co jak co, ale Apple raczej trzymają wartość). Spadki cen po premierze 6/6+ zachęcają do zakupu. Jednocześnie jako maszynka do dzwonienia i terminarz w zupełności wystarczy, Edytowano Październik 10, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Przecież Motka G dostaje czystego Androida od Googla Instalują kilka aplikacji Motoroli, ale tak. Dlatego ją kupiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Zdecydowanie poszedłbym w stronę 5/5s. Android jest zupełnie nie intuicyjny w porównaniu do iOS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Zdecydowanie poszedłbym w stronę 5/5s. Android jest zupełnie nie intuicyjny w porównaniu do iOS. No proszę Cię...... To że nie radzisz sobie z antkiem nie oznacza że nie jest on intuicyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Osobiście bym wybrał HTC One M8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 tylko iphone, reszta to badziewia miałem kilka na androidzie i teraz od kilku lat siedze na iOS dlatego polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek.k 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2014 Witam ponownie. Jeżeli kogoś to interesuje, to chciałem napisać, że wybrałem ostatecznie Samsunga Galaxy S5. Mam już go w domu od wczoraj. Jeszcze raz dzięki Wam za pomoc i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Jeżeli chodzi o telefony na Android - to w tym przedziale cenowym tylko G3. Podoba mi się również Nokia Lumia 930 - wprawdzie nie na Android tylko Windows Phone 8.1 - ale rewelka. Jeżeli system nie jest dla Ciebie priorytetem to poważnie się nad nim zastanów. Chodzi mi konkretnie o ten tutaj http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/10395303#techniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach