lyca 5 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Wątpię, że ktoś będzie zainteresowany. Ja bynajmniej odpadam tak jak Marek z BH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 (edytowany) @up Bynajmniej != przynajmniej. Czyli zaprzeczyłeś że odpadasz Do autora:Podeślij mi na PW info: - ilu macie pewnych graczy? - dlaczego wy? - jakie zasoby potrzebuje strona? - ile użytkowników przewidujecie na stronie? - i dlaczego kłamiesz, że to nie Ty a Twój brat? Edytowano Październik 10, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyca 5 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Ale babol, przez całe życie tak pisałem Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klagu 2 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2014 Na az.pl za 1.23 zł i nawet domenę dają za darmo. Jak naprawde wam szkoda zlotówki to napisz na pw jakies konkrety to sie dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach