VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Witam,wraz z kolegami tworzymy multigaming wiek 18+ poszukujemy sponsora na serwer www lub też domenę gramy od jakiegoś roku razem lecz po roku stworzyliśmy drużyne w Legaue of Legends, FIFA 14 była lecz przeniosło się teraz na FIFA 15 i także odbędzie się rekrutacja nad cs ; go pracujemy nad stylem www + logiem z czasem jezeli juz w 95% sie przygotujemy mamy pomysły nad wyjazdami na zawody prośmy o to aby wasza firma jeżel bd można udostępniła nam sponsoring na www, cieszylibyśmy się jeżeli sponsoring obejmował by także domene pl z czasem pokażemy styl + logo jeżeli zostanie wykonane lecz na razie chcielibyśmy dostac sponsoring na stronę, żeby mogło zostac zainstalowana strona www - skrypt KONTAKT PW LUB GG :50305249 LUB E-MAIL : voodooplaypl@gmail.com Pozdrawiam Konrad Zamirski. Edytowano Październik 9, 2014 przez VooDooLife (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Chętnie zasponsoruje serwer www - podeślijcie tylko więcej informacji na marek@biznes-host.pl i oczywiście screen-a z panelu invisionpower że macie licencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @UP Wiadomość została wysłana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 NADAL AKUTALNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Mogę ci udostępnić miejsce na www oraz subdomenę w domenie i4net.eu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 potrzebujemy własnej nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Serio nie macie z 10-20zł aby zakupić domenę na rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @Pitu mamy ale na razie wydaliśmy kase na szablon + jeszcze logo szykujemy więc zbytnio teraz nie mamy :/ wiem że wydaje się to śmieszne no ale . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Ja sie wycofałem ze względu na klucz licencyjny IPB posiadany tylko w notatniku - mamy ciekawsze i bardziej motywacyjne zajęcia w firmie niz odpowiadanie na abuse od invisionpower 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @UP Wiem rozumiem to ja zostałem źle poinformowany z kluczem to jest mój błąd dlatego tylko będziemy prowadzili strone głowna na silniku webspell szablon mamy w weekend zaczynamy kodowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Witam, Proszę o podesłanie szablonu na email ze strony w stopce a chętnie zasponsoruję hosting i domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @UP WYSŁANE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 http://www.webhostingtalk.pl/topic/48992-poszukuje-sponsora-na-strone-www/ A to nadal ten sam projekt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @UP TO NIE TO tamto pisał mój kolega z mojego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Mhm... Ciekawe, bo sposób pisania bardzo podobny, nadal masa emotikon. Ale może jakiś mod zweryfikuje Twoje słowa i IP, tak żeby potencjalni inwestorzy nie mieli wątpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @Sposób jest ten sam gdyż jesteśmy braćmi , chyba nie muszę się spowiadać z tego co i kto pisze, ja poszukuje sponsora na domene i hosting www za szablon dalem ok. 200 zł nie chciałbym na marne stracić pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Domene kupisz za 12 zł w OVH a serwer np. w 2ap.pl za 50 zł rok lub 30 zł pół roku. Zawsze możesz dozbierać i dopiero wystartować - dużych strat nie będziesz miał Edytowano Październik 9, 2014 przez lou. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @UP ja o tym wiem czytaj wyżej nie mam teraz zbytnio jak wydać kasy, gdyż wydałem już trochę dużo przez ten miesiąc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Daj więcej szczegółów na pw mam gdzieś chyba trochę miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Czytając pierwszy post odnioslem wrażenie, że czytam tekst z translatora (tlumacznie z bułgarskiego bądź rumuńskiego). Nie rozumiem jak można puścić tekst na strone nie czytając całości W az.pl w ramach promocji masz hosting za 1zl i pewnie domena za pare zl. Oczywiście + 23% VAT = 1,23zł brutto Edytowano Październik 9, 2014 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 @UP TO NIE TO tamto pisał mój kolega z mojego konta @Sposób jest ten sam gdyż jesteśmy braćmi , chyba nie muszę się spowiadać z tego co i kto pisze, ja poszukuje sponsora na domene i hosting www za szablon dalem ok. 200 zł nie chciałbym na marne stracić pieniędzy. To pisał twój kolega czy brat. Chyba, że brata masz za kolegę to ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 Piszę po prostu brat/kolega nie muszę mówić i się tłumaczyć po prostu wiem że nie ja pisałem i szukam coś co jest zawarte w tym temacie, a nie odbieganie od tematu do innych tematów z mojego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 I co? znalazles? Czy dalej masz jakies problemy...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VooDooLife 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 szukam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2014 łał.. współczuje... hosting za 1zł i 3 domeny za 1zł...i masz (jakiś) problem. Poszukaj specjalisty...od pewnej części ciała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach