Arthes 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 Cześć. Poszukuję prostego forum napisanego w PHP. To ma być takie cuś, co można łatwo modyfikować: zintegrować to z istniejącą stroną, własnym systemem logowania, itd. Forum ma być jak najlżejsze, bez zbędnych rzeczy. Obojętnie jaka baza danych - może być Mysql, SQLite, a także i zwykłe pliki. Znajdzie się coś odpowiednie do moich potrzeb? Nie chcę tracić czasu na pisanie własnego rozwiązania, więc mam nadzieję że coś się znajdzie dzięki wielkie, pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 Nie znam się, ale czemu nie phpbb/mybb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arthes 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 Napisałem - potrzebuję czegoś małego, a nie ogromnej kobyły. 90% funkcjonalności tych for nie potrzebuję. Forum którego szukam ma być łatwo integrowalne z istniejącymi już aplikacjami, i być możliwie jak najlżejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 Nie znam się zatem http://github.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 fluxbb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 http://vanillaforums.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Również polecam VanillaF od 2.1. 2.0.x jest/była dość sporą próbą nerwów, a 1.x jedynie poglądowo. Jedyny konkurent jest minibb.org Natomiast od kilku mies dostępne jest już dla wszystkich jeszcze lższejsze rozwiązanie: muut.com lub przy sporo mniejszych potrzebach talkiforum.com Tak na marginesie to już mi się ulewa na widok klasycznych forów z zeszłej epoki. Otyłe, ciężkie, o słabej szybkości i jakości wyszukiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach