Maniuś1988 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Witam serdecznie, Szukam grafika, który wykona dla mnie kilka grafik na stronę WWW. Głównie jakieś banery Oferty z portfolio proszę na PW. Budżet do dogadania Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 W tym budżecie to może Fiverr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Stawka za godzinę?, bo jak można dogadywać ~50zł? Jak wyglądają negocjacje takiego budżetu? Grafik chce 55 - nie!! max 52.50? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolekads 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Ja mogę Ci zrobić coś takiego ale: - logotyp około 100 zł za sztukę - grafika na stronę bez pocięcia: * wizytówka ok. 250-500 zł * strona bardziej rozbudowana od 500 zł w górę. Oczywiście wszystkie ceny netto rozliczane na podstawie faktury. Bo jak rozumiem cena 50 zł to jest stawka godzinowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diamando 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 budżecik malutki, jednak niestety wielu grafików jest zdolnych do pracy za darmo lub też za właśnie wspomiane fiverrowe 5$ (co jest nieco straszne jednak). Wątek trochę stary, ale jeśli dalej szukasz, to za taką kowtę szukaj grafika <-- tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach