kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Witam, znacie jakieś miejsca gdzie mogę sprawdzić więcej niż 10 domen na raz (pod względem zarejestrowana/niezarejestrowana) ogólnie im więcej na raz tym lepiej bo sprawdzam tego setki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 http://www.bulkseotools.com/bulk-whois-lookup.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Sprawdziłem testowo pięć domen i tylko w dwóch przypadkach wyświetlił mi datę utworzenia. Bardzo mało informacji serwis mi podał o domenach, które mnie interesowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Mi chodzi o informacje wyłącznie: wolna/zajęta - niestety działa to dość długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 3, 2014 Załóż konto chociażby w hexonet.com i korzystając z API sprawdzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Może host.di.pl? Interesuje Cię jakieś konkretne rozszerzenie? Edytowano Październik 3, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Możliwość sprawdzenie do 500 domen jednocześnie: https://pl.godaddy.com/bulk-domain-search.aspx Edytowano Październik 9, 2014 przez Jacker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 Klik tym możesz sprawdzić kilka- kilkanascie tys domen za jednym razem. Program jest w miarę szybki, jest darmowa wersja. Problemem jest to, że w przypadku niektórych końcówek program się myli odnośnie wolnych domen, więc wyniki z niego trzeba jeszcze przez coś przesiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach