miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Jak w temacie.Kupię kimsufi KS-1 ( Atom N2800 / 2gb ram / 500gb dysk )GG: 1359087PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 A próbowałeś na kimsufi.pl upolować? Czasem są. Ktoś miał powiadamiacz do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 KS2 mam wolne jedno i konczy sie 28.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) A próbowałeś na kimsufi.pl upolować? Czasem są. Ktoś miał powiadamiacz do tego. Nie próbowałem, dzięki za pomysł. KS2 mam wolne jedno i konczy sie 28.10 W sumie może być też KS2. Napisałem na pw. #edit Wciąż aktualne ! Edytowano Październik 2, 2014 przez miguslaw (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Dziś widziałem takie po 19.99 netto... bezpośrednio na kimsufi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 wciąż aktualne, KS-1 gdyż nie moge go ustrzelić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 Użyłeś powiadamiacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 Użyłeś powiadamiacza? Tak, aczkolwiek jak dotąd się nie udało więc myślę że prościej będzie go odkupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2014 Ostatnio przez 2 tygodnie wisiały i można było bez problemu nabyć jeden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2014 Próbowałem, jak pisałem wyżej. Proszę już nie spamować i pisać tylko ew. oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach