zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 Siemka, Potrzebuję jakiejsplikacji w której będę widział IP oraz flagę gdzie robię połączenia, miałem taką applikacje na kompie ale po formacie zapomniałem jej nazwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 Wireshark? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 No to jeszcze nie to, to była taka dziwna ikonka fioletowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 Network Miner? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 No, jeszcze nie to dodam, że to był bardzo krótka nazwa tej aplikacji. Różniła się bo po odpaleniu jej normlanie w tej plikacji było widać hosty, IP i flagi do których połączenia robiliśmy i które np. do nas przychodziły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 daj jeszcze jakąś podpowiedź, na pewno zgadnę... Powiedziałbym, że nie chodzi ci o sniffera tylko klona netstata: Real Netstat? (pewnie źle bo ikona nie fioletowa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Może jeszcze troszkę podpowiem. Instalacja wyglądała, że dodawała jak by Połączenie lokalne do panelu sterowania -> Sieć i internet. Dokładnie w aplikacji kilkało się przycisk Play zielony i włączał się ruch jaki otrzymujemy/lub jaki jest wychodzący. Były tam pokazane, IP - Hosty - oraz flagi państw. i coś tam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 burp suite? web scarab? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Nadal nic, masz może jakiś spis wszystkich dostępnych tych apliacji do analizowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 spisu nie mam, z głowy walę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Cholera, to coś miało na prawdę kilka literek w nazwie :/ Sformatowałem dysk i nie zapisałem tego... Na pewo to była fioletowa ikonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 proponuję szukać w google images Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Właśnie zacząłem to robić znasz jakieś analizerki na literę N ? Cholera znalazłem po obrazkach To się nazywa CommView, dzięki za fatygę ! Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Czyli na N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Może coś z tego: Microsoft Network Monitor BandwidthD Zenoss Core PRTG Network Monitor Freeware Angry IP Scanner Total Network Monitor NetXMS WirelessNetView Xirrus Wi-Fi Inspector Nagios Capsa Free Pandora FMS Fiddler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 poszukiwanie zakończone. odpowiedź prawidłowa: CommView Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach