Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 Drodzy, Istnieje w ogóle jakakolwiek alternatywa dla EC2 Amazona? Założenia: rozliczanie postpaid duża dostępna moc w kilka/kilkanaście minut ceny - tak jak przy odpalaniu "Spot" instancji w EC2 (to w ogóle możliwe?) Udostępnij ten post Link to postu
0 lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 W rackspace podczepiasz kartę i też zliczają się raz na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu
0 Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2014 Usuń wymaganie postpaid i będziesz miał wiele ofert. Udostępnij ten post Link to postu
0 Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Usuń wymaganie postpaid i będziesz miał wiele ofert. Niestety - to dość kluczowe :/ Może być rozliczane z opóźnieniem kilku dniowym - ale zależy mi na tym żeby było postpaid.. Udostępnij ten post Link to postu
0 Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 jaki masz budżet? ile planujesz wydawać na serwery? (np miesiecznie?) Udostępnij ten post Link to postu
0 Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2014 W sumie ja też mogę Ci zaoferować bufor. Ja za Ciebie zakładam, a potem oddajesz Udostępnij ten post Link to postu
0 marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 Zapraszamy do kontaktu pod adresem biuro@hitme.net.pl wraz z informacją o wymaganiach co do parametrów. Możemy Panu zaoferować usługę w naszej prywatnej chmurze www.takecloud.pl opartej o rozwiązania Xen/Onapp oraz markowych producentów sprzętu takich jak Dell, HP, Juniper, Cisco... W kwestii rozliczeń, będziemy mogli zaoferować także model Postpaid oraz dostęp do specjalnego panelu administracyjnego, który umożliwi tworzenie kolejnych instancji. W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt pod adresem biuro@hitme.net.pl Dane rejestrowe firmy: Hitme.pl Marek Bajerski ul. K.Porębskiego 64/22 80-180 GdańskNIP: 879-248-70-67REGON: 340405340http://www.hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu
0 Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 (edytowany) Zapraszamy do kontaktu pod adresem biuro@hitme.net.pl wraz z informacją o wymaganiach co do parametrów. Możemy Panu zaoferować usługę w naszej prywatnej chmurze www.takecloud.pl opartej o rozwiązania Xen/Onapp oraz markowych producentów sprzętu takich jak Dell, HP, Juniper, Cisco... W kwestii rozliczeń, będziemy mogli zaoferować także model Postpaid oraz dostęp do specjalnego panelu administracyjnego, który umożliwi tworzenie kolejnych instancji. W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt pod adresem biuro@hitme.net.pl Dane rejestrowe firmy: Hitme.pl Marek Bajerski ul. K.Porębskiego 64/22 80-180 Gdańsk NIP: 879-248-70-67 REGON: 340405340 http://www.hitme.pl Jesteście w stanie zaoferować usługi w cenach "Spot" EC2? Edytowano Październik 4, 2014 przez Misiek08 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu
0 marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 Jesteście w stanie zaoferować usługi w cenach "Spot" EC2? Myślę, że nie aż w tak niskich, jednak wydajnością nie grzeszymy. W kwestii chmur zerknij jeszcze co Google oferuje, mogą mieć podobne ceny. Udostępnij ten post Link to postu
Drodzy,
Istnieje w ogóle jakakolwiek alternatywa dla EC2 Amazona?
Założenia: