jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Witam. Mialem laptopa della w jakims trybie ktory wymuszal maksymalne obroty. Niechcaco to wylaczylem i teraz nie wiem jak wlaczyc. Model dell inspirion m5030 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Zobacz ustawienia zasilania bądź w programie dell-a czy masz możliwość sterowania fan-em. Ewentualnie jakiś fan control program. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 Spróbuj, czy skrót Fn+Z coś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 Nie wyłączyłeś tego może w planie zasilania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 fn + coś z F1-112 ale tak sie nie da włączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baczyski 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Miałem jakiś czas temu Dell'a, kótry też miał taki problem i nic nie było w stanie tego skorygować. Wiatrak szalał jak opętany. Juz nawet w akcie desperacji wyczyściłem komputer i tez nie pomogło. Koniec końców, komputer całe szczęście doczekał się następny, więc poszedł z tą wadą do szafki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach