jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) Witam. Kupie serwer w ovh na łączu 1 Gbps najlepiej tak od 100-150 brutto miesiąc. Edytowano Wrzesień 28, 2014 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Były w ogóle takie? W każdym razie, jeśli nie znajdziesz to zobacz Online.net, które chyba właśnie ceny nawet obniżyło trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Są nadal chyba, ale nie w tej cenie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Mhm. O to mi chodziło, że w tej cenie sobie nie przypominam. Ale OVH zmieniało ofertę tyle razy, że kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 ktoś ostatnio sprzedawał kimsufa za 115zł brutto miesięcznie ze starej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 I one miały gigabitowe łącze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 chyba jakaś oferta limitowana. tutaj fragment oferty: Na sprzedaż Kimsufi limited edition 1Gbit/1Gbit:Data utworzenia: 2012-07-10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 Były w ogóle takie? W każdym razie, jeśli nie znajdziesz to zobacz Online.net, które chyba właśnie ceny nawet obniżyło trochę. ... i dodało cenę za instalację przy tych mniejszych. Jak cos to mam kilka na zbyciu do 1.10.2014 A wracając do tematu to że w opisie jest 1Gbps to w tym przypadku mowa o samym porcie. Realnie dopiero od serwerów seria PRO można coś poszaleć lub po prostu zapłacić dodatkowo 75 euro + opcja biznes i wtedy masz gwarantowane uzyskanie maksymalnej przepustowości. Cokolwiek to znaczy Fakt faktem według mojej opinii DC2 śmiga znacznie lepiej i porównanie mam bo trochę tam tego trzymamy aczkolwiek nie zagłębiałem się co jest nie halo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2014 W Online.net ludzie wyciskają po 700Mbit bez problemu na tych najtańszych boksach. Dopiero jak przegniesz, to przycinają z powrotem do 150Mbit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2014 aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2014 Pisz do nas na biuro@fastteam.pl. Niedługo mi się taki zwalnia(115zł msc utrzymanie, intel quad, 1tb hdd). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2014 aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach