Gymato 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Witam, Otóż mam małe komplikacje na ovh.pl, zamówiłem sobie vps. Po upływie jakiś 40min przyszedł mi taki oto email: http://scr.hu/2fm6/a8xqg Z tego emaila zrozumiałem że otrzymali oni pieniążki i mam czekać na vps'a. Lecz mineło już dobrych kilka godzinek i nic...... Jak to tam dokładnie jest? Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Gymato (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyca 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Mają chyba czas z 24-48 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gymato 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Ale rozumiem że płatność itd. doszła tak ? teraz tylko mam czekac tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 No przecież jasno napisane że zamówienie przekazane do realizacji. Zdarza się w niektórych firmach że trzeba dłużej poczekać na VPSa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 sprawdź w panelu OVH(NOWY), raczej nie przysyłają emaila z informacjami dostępu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gymato 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 No tak ale w nowym panelu nie wiem za bardzo gdzie mam klinąć. bo to nie jest clur ani dedyk ani www. Więc tam nie ma. Tak sobie myśle że może w weekend nie robią. i dodadzą w poniedziałek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gymato 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Co o tym sądzicię może robią tylko w dni robocze? kupywał już tam ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 No zamawianie chyba jest 24/7. Nie wiem w czym problem... Płatność błyskawiczna jest, support jedynie pracuje w określonych godzinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert Rodziewicz 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Witam. Mam pytanie. Zakupiłem VPS Classic 1 i po otrzymaniu emaila pojawił mi sie VPS w nowym panelu zarządzania. - dokupiłem Parallels Plesk i zrobiłem przeinstalowanie systemu. Po tym serwer zniknął z Panelu wraz z Parallels Plesk. Ilość usług 0. Dodam, że jak wchodzę na link servera przesłany eamilem moge sie zalogować na stronie do Parallels Plesk czyli serwer działa. Pytanie: Czy to jest normalne, że po zakupie nowego VPS musi upłynąć trochę czasu aby był widoczny w menadżerze czy powinienem to już zgłosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Zazwyczaj serwery same nie uciekają. Ale sprawdź w starym managerze na liście usług. Fakt panel nie obsługuje VPS,ale na liście dostępnych usług powinien istnieć. Jeśli nie ma to zgłoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert Rodziewicz 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Zazwyczaj serwery same nie uciekają. Ale sprawdź w starym managerze na liście usług. Fakt panel nie obsługuje VPS,ale na liście dostępnych usług powinien istnieć. Jeśli nie ma to zgłoś. Nie wiem co się stało. W starym też nie widzę VPS i płatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gymato 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Ten sam problem chyba mam.... Napisałem do supportu ale w ovh to chyba miesiąc trzeba czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach