wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Zarejestrowałem dwie darmowe domeny tydzień temu w az.pl na konto prywatne. Do dnia dzisiejszego nie zostały one zweryfikowane i zarejestrowane. Czy mieliście podobny czas oczekiwania na rejestrację i aktywację domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk4815 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Umnie w ciągu 2-3dni została aktywowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Czekam już ponad tydzień mimo otrzymania kilka dni temu informacji, że domeny są dane są w trakcie weryfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Napisz u nich w supporcie. Rzeczywiście, coś dziwnie. I możesz też w whois zobaczyć, co się z tymi domenami dzieje. Czy są w ogóle zarezerwowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janD 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2014 Niestety też tak miałem, ale przy jednej domenie, czekałem czekałem i po prostu juz do niech zadzowniłem, bo skończyła mi się cierpliwość. Proponuje zadzwonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach