Mario14125 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Witam serdecznie. Jestem ciekawy za ile mógłbym sprzedać posiadaną przeze mnie domenę(?) Domena istnieje od 2012-07-21 i została zakupiona w panelu UnixStorm. Data ważności domeny to 2015-07-21. Była ona cały czas w użytku. Posiadała przez jakiś okres czasu PR3 jednakże po wpadce ze "współwłaścicielami" PR spadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 A co powiedziala wyspecjalizowana w tym temacie firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario14125 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Mianowicie? Można jaśniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2014 Warta jest cenę rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Październik 14, 2014 Jak dla mnie domena jest warta troche więcej niż cena rejestracji - jest wciąż rozpoznawalna jako sieć serwerów stąd sadzę, że warta jest od 50 do 150 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladencja 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2014 Z całym szacunkiem, ale na moje oko jest warta cenę przedłużenia czyli jakieś 50zł brutto.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waldke23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2014 Jak ma jakiś ruch to daj stronę na parking. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach