Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2014 Witam, Poszukuję taniej firmy, która wydrukuje ulotki. Przejrzałem trochę firm i mam kilka, które biorę pod uwagę. Jednak może macie w miarę tanią i sprawdzoną firmę to dlaczego mam nie skorzystać? Na początek chcę wydrukować 5000 szt. ulotek. Format A6, jednak jeżeli jest jakaś atrakcyjna oferta przy formacie A5 to dlaczego nie. Papier kredowy mat, również jeżeli jest jakaś atrakcyjna oferta na papier kredowy połysk to dlaczego nie. Gramatura papieru 130g, atrakcyjna cena przy większej gramaturze również wchodzi w grę. Czas realizacji zamówienia może być nawet 7-10 dni (nie ma wielkiego pośpiechu). Drukowanie jednostronne, ulotki zwykłe nie składane. Jeżeli możecie coś polecić to bardzo proszę. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2014 Kilka miesięcy temu poszukiwałem drukarni właśnie pod ulotki i wizytówki - analizowałem Wrocław oraz moje rodzinne miasteczko. Wniosek? Raczej trudno będzie znaleźć drukarnię, która zrobi to taniej niż "z Allegro". Ceny są w większości przypadków co najmniej kilkadziesiąt procent wyższe. Co do samej allegrowej drukarni - kwestia rzucenia okiem na komentarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2014 jak ze 2-3 lata temu robilem rekonesans to http://www.ulotkowo.pl/ miało najlepszy stosunek cena / jakość looknij na ich oferte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 Ktoś miał styczność z ulotki.pl? Mają bardzo fajną cenę jak za 5000 sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach