Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Witam, co myslicie o takiej ofercie: 100 MB powierzchni12 GB / rok transfer php, mysql, Nieograniczona ilosc: baz mysql, e-mail, ftp, domen 69 PLN / rok 500 mb powierzchni 24 gb / rok transfer Nieograniczona ilosc: baz mysql, e-mail, ftp, domen 100 PLN / rok 1 GB powierzchni 120 GB / rok transfer Nieograniczona ilosc: baz mysql, e-mail, ftp, domen 150 PLN / rok I jeszcze jedno pytanie, powiedzmy ze mam 60 GB danych na jednym serverze w serwerowni A i czy w wiekszosci przypadkach jest realne przeniesienie tych danych do serwerowni B na inny serwer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zero Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 z tym pierwszym to troche chyba ci sie pomylilo 100GB hdd na 12GB transferu/mc - chyba mialo byc odwrotnie EDIT: albo poprawiles, albo mi sie zle przeczytalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 poprawilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtn 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Jak dla mnie nijak to się ma do rynku - gdzie standard 10GB transferu na miesiąc (nie na rok) kosztuje 80-120 zł . 12GB trnasferu na rok - niestety w dzisiejszych czsach taka oferta powinna zniknąć naraząjac usera na przykrości wynikające z np.: zjedzenia transferu przez roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Maj 18, 2006 Albo ja albo ty nie bierzesz czegos pod uwage a powiedz mi co z firmami ktore maja prosta wizytowke majac maxymalnie kilka podstron, lub osoby majace swoja prywatne portfolio / czy inna strone domowa zajmujaca kilkanascie kb ? Sugerowalem sie oferta ehost.pl bo wiem ze maja nie malo klientow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2006 Witam, co myslicie o takiej ofercie:I jeszcze jedno pytanie, powiedzmy ze mam 60 GB danych na jednym serverze w serwerowni A i czy w wiekszosci przypadkach jest realne przeniesienie tych danych do serwerowni B na inny serwer ? Jeśli masz przynajmniej kilkaset tys. zł na reklamę, to może być, w innym przypadku raczej mało kto kupić konta w nowej, nieznanej firmie za taką cenę, skoro wielu liderów ma ceny znacznie niższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtn 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2006 Albo ja albo ty nie bierzesz czegos pod uwage Ja patrze z punktu widzenia klienta - w ofercie nie ma NIC co by było lepsze od kokurencji - zupełnie nic. Nie bierzesz pod uwagę rynku, który a) zmienia się cały czas są na nim już firmy o trochę dłużesz tradycji i nie wspomnę tu o home.pl ale o Twoim przykładie: ehost.pl - który namiętnie reklamowanych jest chyba na webhelp.pl a powiedz mi co z firmami ktore maja prosta wizytowke majac maxymalnie kilka podstron, lub osoby majace swoja prywatne portfolio No właśnie i to są potencjalni klienci bo jak mają protfolio to go nie przenisą - ale nagle się okazuje, że 20-30 zdjeć JPG po 100 kb ogląda sobie 50-100 osób to szukają czegoś tańszego. A jak ma mały transfer to nie bedzie za 69 zł kupował konta (za tyle można mieć średniej jakość 10gb), a korzysta z setek inncyh ofert: Forall 15zł/rok (4GB transefu mieś.), Linuxpl 48zł (6 GB), easyisp 49zł (7GB), i365 39 zł (3GB), anv.pl 49zł (5GB) ... ALe skoro jestes mądrzejszy od rynku to powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach