Rolej 58 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Witam, Poszukuje odpowiednika Redmine, który posiada funkcje do niego zbliżone z tym, że z możliwością instalacji na hostingu współdzielonym. Flyspray mnie nie interesuje. Czy coś takiego znajdzie, czy jednak powinienem szukać małego VPSa, który to udźwignie i Redmine instalować? Skrypt potrzebny mi do pewnego projektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Ogólnie, ciężko będzie na współdzielonym. Zależy też, na co pozwala konkretnie Twój pakiet/dostawca. Może Trac? Jak nie, to zobacz czy którekolwiek z oprogramowania do zarządzania projektami się nada i jednocześnie jest kompatybilne z Twoim środowiskiem. Teraz raczej modnie jest po prostu używać GitHuba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyDevil.net 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Nie musisz się ograniczać, Zobacz nasze konta, redmine działa u nas bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2014 Zawsze możesz przetestować: https://github.com/yandod/candycaneOsobiście nie testowałem, więc nie chcę polecać w ciemno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2014 youtrac jest spoko jak masz gdzie odpalić .jar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach