stalmer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Witam ! Szukam jakiegoś dedyka/vps'a z kartą graficzną (Może być zintegrowana) Potrzebuje jej aby odpalić bota do pewniej gry. + Mam pytanie z tego co widzę na kimsufi dedyk KS-2 z procesorem ATOM N2800 ma zintegrowaną karte graficzną. Czy jeżeli zainstalowałbym windowsa jakieś proste gierki działały by bez problemu ? http://screenshooter.net/1486109/17_09_2014__16_19_16 Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez stalmer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kombajnik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Tibia czy lol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 do lola raczej zaden bot nie ma sensu, bo nie ma tam co expic czy zbierac, predzej tibia albo jakis metin:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kombajnik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Jeśli chodzi o botowanie w Tibii to obiło mi się o uszy że korzystają z tych http://www.ovh.pl/vps/vps-cloud.xml i chwalą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stalmer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Chodzi o lol'a Panowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 ja tego nie rozumie... ze referale bedziesz klepal? i bedzie ci sie to oplacac?... jak tak to ok... mysle ze zwykla slaba integra moze nie dzialac... nie jestes w stanie zbudowac jakiegos domowego taniego dedyka? obstawiam, ze bedzie taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kombajnik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Chodzi o lol'a Panowie To już Ci mówię że pod refy to tylko dedyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stalmer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 ja tego nie rozumie... ze referale bedziesz klepal? i bedzie ci sie to oplacac?... jak tak to ok... mysle ze zwykla slaba integra moze nie dzialac... nie jestes w stanie zbudowac jakiegos domowego taniego dedyka? obstawiam, ze bedzie taniej Niestety nie ;/ To już Ci mówię że pod refy to tylko dedyk. To to ja wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2014 Niestety nie ;/ Obstawiam, że koszt prostego komputera który obsłuży tego bota będzie niedużo większy niż miesięczny abonament na dedyka.Płyta głowna 100procek 30grafika z 60 (jak nie dużo mniej)Zasilacz jakiś tani z 50złjakiś dysk "z odzysku" - albo z allegro za kolejne 50zł do tego internet, podłączasz monitor, konfigurujesz i zabierasz monitor z powrotem do swojego kompa Proste:DPrądu za więcej niż 40-50zł miesięcznie raczej ci nie wciągnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stalmer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2014 Dzięki za pomoc temat do zamknięcia. Chciałbym dać Ci reputka ale nie mogę bo mam za mało postów ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach