Nerdrod_2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Zakupiłem server na main host w celu postawienia servera minecraft i mam problem z zainstalowaniem javy Próbowałem różnych sposobów i nie działa gdy wpisuje java -version root@vz27080:~# java -version-bash: java: command not found Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Zakupiłem server na main host w celu postawienia servera minecraft i mam problem z zainstalowaniem javy Próbowałem różnych sposobów i nie działa gdy wpisuje java -version root@vz27080:~# java -version -bash: java: command not found Pomóżcie Jeśli java -version nie zwraca Ci nic konkretnego, java się nie zainstalowała. Zainstaluj według tego http://debian-testing.blogspot.com/2012/10/instalacja-oracle-java-7-w-debianie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerdrod_2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Mam linuxa nie debiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Brakuje tylko informacji jaki system tam masz. // uprzedził mnie z informacją. Więc doszczególnij jaka wersja linuksa. Debian to też linuks, tak samo jak ubuntu itp. Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez Arkadiusz N (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach