www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 WITAM, prośba o oferty osób które mają na sprzedaż numer as + jakakolwiek podsieć PI, potrzebuję co najmniej 2 takie zestawy, zapraszam na pn @ ionic . pl Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
areq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) A to sie daje legalnie kupi栢ez kupienia calego wlasciciela ? Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez areq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Zbytnio się nie da Tylko kupno całej spółki z zasobami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Oczywiście że się da. Warunek - kupujesz np. projekt (a nie adresy) który wyceniasz na X złotych, a adresy dorzucasz jako integralną część projektu za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Oczywiście że się da. Warunek - kupujesz np. projekt (a nie adresy) który wyceniasz na X złotych, a adresy dorzucasz jako integralną część projektu za darmo. W jaki sposób w RIPE to wykonasz? Bo raczej nie widzę opcji cesji całych obiektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Jest możliwa cesja obiektów. Nie filozofujcie za dużo Bo dorabiacie zbędną teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 1. Podpisujesz umowę na sprzedaż projektu pod nazwą np. "mega cloud" w którym zawierasz informacje o nim (kilka-kilkanaście zdań) i w opisie dodajesz, że integralną częścią jest pula adresów, know-how. Wyceniasz projekt. 2. Tłumaczysz na język EN całość, podpisujesz i pieczętujesz i wysyłasz do RIPE. Załączasz dokumenty firmy jednej jak i drugiej. 3. Odpowiadasz przez miesiąc na ich pytania od nich + dodatkowo z LIRem sprawę prowadzisz. 4. Akceptują albo odrzucają (ja robiłem 1 raz ale ostatnio znajomy podobnie zrobił i nie było problemu) Tyle. Mi to zajęło 3 miesiące w zeszłym roku trochę z winy ATMu ale to z racji ichniejszego ładu korporacyjnego. Jest możliwa cesja obiektów. Nie filozofujcie za dużo Bo dorabiacie zbędną teorie. Nikt tu nie filozofuje, ja tylko potwierdzam że jest to wykonalne i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2014 Nikt tu nie filozofuje, ja tylko potwierdzam że jest to wykonalne i tyle. Tak ładnie rozpisałeś kroki, a nie zajarzyłeś o kogo chodziło.. eh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2014 Tak ładnie rozpisałeś kroki, a nie zajarzyłeś o kogo chodziło.. eh.. Człowiek zmęczony po ciężkiej pracy, wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach