neax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 https://www.az.pl/hosting/#oferta Widzę że az.pl mają promocję - 50GB za marną złotóweczkę. Jaki w tym haczyk? bo aż mi się nie chce wierzyć że tacy są hojni.... Wiadomo drugi rok będzie płatny ale to i tak jakoś zbyt piękne by było prawdziwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Pewnie w regulaminie coś jest na ten temat, z pewnością drugi rok nie będzie za 1PLN Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Jest jeden haczyk.. Hosting jest do dupy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Faktycznie, panel klienta jest jeszcze bardziej okrojony niż ten od nazwa.pl, gorszy niż wiele darmowych... Tylko ta hojność (50GB za 1zł) aż w oczy kłóje, im się to nie powinno opłacać - w końcu co roku każda firma na jakieś promocje, mogę sobie skakać i przez cały czas mieć tani hosting. Pewnie liczą że ludzie z lenistwa zostaną (za dużo kłopotów z przenoszeniem dużej strony) Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez neax (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Hmm, można by tam trzymać jakieś mniej ważne pliki. Jak zdechnie na tydzień to żeby nie było płaczu, przeczeka się Ważniejszych danych bym tam nie trzymał. @l3szcz - napisałeś tak niewiele a jednak tak wiele P.S dlaczego post podczas pisania jest normalny a po wysłaniu zmienia się na bold? Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez Pokuć (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neax 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 A no tak zamierzam zrobić (używać go będę do dzielenia sie obrazkami na forum ala imgur.com) - nie jest mi ten hosting w zasadzie porzebny ale, hej, to tylko zotówka więc czemu nie. "P.S dlaczego post podczas pisania jest normalny a po wysłaniu zmienia się na bold?" l3szcz ma chyba spartoloną sygnaturę (nie zamkniety bold) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Jak pod hosting obrazków to bierz. Nie będzie szkoda jak nie będzie działał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Już poprawiłem sygnaturkę. Napisałem niewiele ale w rzeczywistości jest to poparte moim doświadczeniem z AZ, a było ono przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2014 Ładnie polecieli, serwer i domena *.pl za 1.23 PLN brutto na rok : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Tylko .pl? Nie, .eu też. Źle, jednak tylko .pl. Nawet nieźle. Przedłużenie kosztuje 79 (netto?), czyli dwa lata kosztują niecałe 97zł z groszami. Dla porównania, w OVH dwa lata nowej domeny .pl to 62zł (12 za pierwszy rok, 50 za kolejny). Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2014 Dla nowych 97 a dla mnie 127, niesprawiedliwość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 Za symboliczną złotówkę na jakieś pierdoły, może będzie okej. Brał już ktoś? Działa to jakkolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 Działa tak, jak każdy inny hosting z Az.pl. Grzech nie kupić, chociażby ze względu na wartość dodaną (np. te domeny, kupon do AdSense i na Fotolię). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neax 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 Przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak działa (nie mam tam głównej strony) ale ten ich panel zarządzania to jakieś chaotyczne pomieszanie z poplątaniem Trudno cokolwiek znaleść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 (edytowany) Przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak działa [...] Korzystam z ichnich usług dla kilku mniej wymagających stron (Wordpress, kilkaset odwiedzin miesięcznie/domenę). Hosting po prostu działa i tyle, ale też nie molestowałem go jakoś, więc nie wiem jak wypadnie przypadku większych potrzeb Co do panelu - racja, konieczność korzystania z dwóch skrajnie różnych interfejsów w celu zaparkowania domeny to jakaś pomyłka (że o intuicyjności tychże nie wspomę). Edytowano Październik 6, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wmatpl 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 To prawda, nowy panel w az.pl to jakiś koszmar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2014 Stary też nie był lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach