europrezes 3 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 Obecnie jak wiadomo nie opłaca sie kupować domen typu piękność.pl bo polskie znaki nie chodzą na polskich przeglądarkach. A jak to będzie w przyszłości? Czy sądzicie, że warto teraz rejestrować takie domeny (zwłaszcza te najlepsze) i czekać, aż zpowszechnieją? I kiedy spowszechnieją, jak myślicie? ps. czy nowy Internet Explorer będzie już te domeny obsługiwał, wiecie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 Firefox obsługuje polskie znaki. Do IE musisz dosinstalować specjalną wtyczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 Firefox obsługuje polskie znaki.Do IE musisz dosinstalować specjalną wtyczkę. Opera również obsługuje polskie znaki w nazwach domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 No właśnie. Ale czy widzicie przyszłość w takich domenach, czy raczej to pieniądze wyrzucone w błoto? Dodam, że zdaję sobie sprawę, że nie mając polskiej klawiatury trudno taki adres wpisać. Ale ja myślę raczej o polskich internautach i serwisach dla Polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 Ja osobiście uważam, że raczej nie warto inwestować w tego typu domenki. Jest to dobry ruch, ale wtedy i tylko wtedy gdy domena z polskimi czcionkami pokrywa się z taką samą domeną bez nich i oczywiście domeny te, odwołują się do jedego serwisu. W innym przypadku, nie ma sensu...(nie wspomne o problemach mailowych z takimi domenami), druga sprawa jest taka, że wiele osób, nawet nie wie, że istnieją domeny z polskimi czcionkami, a sam bardzo rzadko spotykam się z takimi w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apze 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2006 Dodam, że zdaję sobie sprawę, że nie mając polskiej klawiatury A są takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2006 to był skrót myślowy, chodziło o dost. opcje reg. z pol.zn.diakr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach