Jacker 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Ostatnio bawiłem się trochę z kompresją na Apache i zauważyłem dziwny problem z IE 11 (Win 8.1). Otóż gdy otwieram strony skompresowane za pomocą Gzip, to przeglądarka nie renderuje tych stron tylko pobiera jak zwykły plik, np. www.quefaire.be/bruxelles.html.gz. Mógłby ktoś sprawdzić czy u niego jest podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2014 U mnie na IE 11 śmiga bez problemu twoja strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2014 U mnie też wszystko OK. Win 8.1 IE11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SOK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2014 U mnie pobiera plik gz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Dzięki Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez Jacker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach