troen 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2014 Tak jak w temacie. Jedyną ofertę jaką znalazłem to ta z ovh, lecz nie mają sewerów w Polsce (tak mi się zdaje), a potrzebny mi jest krajowy dostawca(niski ping ) Inne wymagania: 4x core min 2,5 GHz min 6GB RAM-u 40GB HDD/SSD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2014 100Mbps gwarantowane dla VPSa Twojego czy ogólnie serwera matki? I jaki masz budżet. Taki serwer to pewnie z 3-4 stówki z gwarantowanym łączem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Wrzuciłem ofertę w wiadomości prywatnej, co prawda nie VPS, a serwer dedykowany- ale za to w dobrej cenie. Zapraszam Pozdrawiam Krzysztof info@sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
troen 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 100Mbit dla VPS, ale z tego co widzę z Polską ofertą to cienko będzie. Rozszeżam więc zapytanie też o zagraniczne hosty VPS. Budżet 100-120 PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 U nas jest transfer na gwarantowanym porcie 100Mbps.https://vipower.pl/Serwery-VPS-OpenVZ-SSD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiktalik.com 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 My gwarantujemy 100mbps w ofercie PRO:-) pozdrawiamy ekipa Tiktalik.com 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Rozszeżam więc zapytanie też o zagraniczne hosty VPS. Szukałbym zatem w Niemczech i Holandii. Do 100 zł masz też porządne serwery dedykowane Kimsufi w OVH. Gwarancja łącza w VPS z natury rzeczy nie jest specjalnie spotykana, ale z doświadczenia wiem, że to kwestia dogadania się z usługodawcą. Osobiście wysłałbym maile do wszystkich uznanych polskich firm hostingowych z opisem zapotrzebowania i poprosił o oferty VPS/dedyków i wybrał najlepszą z nich. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2014 Budżet 100-120 PLN. Jeśli budżet byłby np. o 80 zł większy mógłbym coś zaproponować, w razie czego zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach