outmc 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2014 WitajcieMam proste pytanie czy zwykła nagrywarka DVD USB będzie działać na iMac ( połowa 2010 roku ) ?Bo firmowe apple z tego co widzę to raczej nie.Ewentualnie jakie firmy są godne uwagi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2014 ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2014 Technicznie powinien działać każdy napęd typu plug and play, nie ma tu jakiś obostrzeń technicznych. Z urządzeń third party polecam produkty firmy LG. Korzysta z nich wiele makowców, nigdy nie sprawiają problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie bardzo wiem co oznacza " third party " Znalazłem coś takiego : http://allegro.pl/nagrywarka-samsung-se-208db-usb-slim-biala-i4551464540.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamileo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 powinien działać, ale lepiej po prostu ogarnij temat na stacjonarce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Na stacjonarce ? tzn co mam zrobić jeśli posiadam Maca ? bez sensu sugestia. Pisałem do samsunga i ich nagrywarka działa pod Mac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach