konto2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Witajcie, Panowie otóż mam problem z dyskiem, otóż zdarzyło mi się 2 razy cos takiego, że podczas pracy zawiesił mi się system i słyszałem jak dysk ponownie startuje, po tym dałem restart słyszę dysk wystartował ładuje się windows i znów słyszę ponowne startowanie i cały czas ładowanie systemu, dałem restart wyskoczyło mi sprawdzanie dysków coś tam się porobiło i po zakończeniu uruchomił się ponownie i dalej stał, wyłączyłem zasilanie na minute włączyłem na nowo i załapał i działa. Czyżby mój dysk już szedł na emeryturę? a może da się jakoś coś naprawić? // podam niedługo skan z HD tune Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez konto2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2014 Pobierz sobie program hd tune uruchom jako administrator i prześlij wyniki (screen) z zakładki "Health" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez konto2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2014 Może być problem z zasilaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach