TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Hej potrzebuję systemu cms w stylu ocen dodanych lokali. Coś podobnego jak http://www.gastronauci.pl Może to być rozwiązanie darmowe jak i płatne. Proszę o pomoc, bo nie mogę czegoś takiego wygodnego znaleźć. A sprawa dosyć ważna Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Gotowego? Nic takiego nie znam i nie wydaje mi się, żeby coś takiego, w miarę sensownego istniało. A z open source możesz przerobić praktycznie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 A CMS podobny, chętnie wezmę się za przerobienie czegoś ciekawego. Bo nie mam czasu na tworzenie systemu od podstaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Podobny do tego? Oni to raczej na czymś własnym postawili. Możesz spróbować Drupala czy Joomlę - co wolisz. Raczej nie WP (userzy, etc.). Kwestia tak naprawdę stworzenia tylko odpowiedniego typu zawartości, parę pluginów o voila. Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2014 WP + WP-Members + rating do commentów (tego pełno) - teoretycznie wszystko do wyklikania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netim 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2014 Poszukaj na stronach, które oferują motywy dla WP. Znajdziesz tam również mocno rozbudowane strony wraz z dodatkowymi modułami. Google na pewno wskaże coś ciekawego w tej materii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
projektlukas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Najlepszym serwisem z największą bazą szablonów do wszelakiego rodzaju stron, serwisów jest Themeforest Edytowano Październik 25, 2014 przez Miłosz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach